Frogn på langs – turmarsj uten tidtaking

Søndag 12. september – En kulturell turmarsj for hele familien

Vi er igjen klare for arrangementet Frogn på langs, denne gang kun som turmarsj. Vi ivaretar smittevernreglene, med tilgang på antibac og forenklet servering på mellomstasjonene, og vi passer på at det er tilstrekkelig avstand i start- og mål-områdene. Ute i skogen er det så god plass at det ikke skal være noe problem for den enkelte å passe på avstander selv, men vi ber alle om å tenke på dette ved passeringer.

Turen går gjennom vekslende skog- og kulturlandskap via historiske plasser i Frogn, og er en fin mulighet til å gjøre seg kjent i vår flotte kommune. Det blir servert drikke fra de fem mellomstasjonene. Vi anbefaler likevel at du tar med egen drikke og matpakke, det blir mange kilometer for dem som vil gå hele turen.

Nyhet: I år kan turmarsjdeltakerne velge om de vil starte på:

  • Ramme Gård kl. 10.00
  • Follo Museum kl. 11.00.
  • Buss fra Drøbak (Seiersten) kl. 08.30 til Ramme. Det er også mulig å kjøre egen bil til Ramme.

På Ramme er det god parkeringsplass. Det går minibusser i skytteltrafikk fra alle mellomstasjoner og tilbake til Drøbak eller Ramme gård. Transporten tilbake fra Stupinn til Ramme gård har avgang fra Stupinn ca. hvert 30. minutt.

I år blir det kun turmarsj uten tidtaking. Du bestemmer farten selv
Du kan velge å avslutte turen på 5, 10, 15, 19, 23 eller 28 km. Løypa er skiltet med mye historikk og stedsnavn. Turboka fra FV vil fungere utmerket som en guide underveis. Den kan kjøpes i startområdet. For dem som går hele distansen, ender turen på Stupinn ved grense Nesodden.

Sikkerhet
Det kan bli gitt førstehjelp på mellomstasjonene. I infopakken du mottar når du henter startnr, finner du en telefonliste til arrangørstaben + nødnummer. Trenger du hjelp, kan du ringe eller spørre én av personalet (iført refleksvest).

ANDRE TURFORSLAG
Kyst til kystTurer i Frogn: Søndre FrognMidtre FrognNordre FrognHåøyaKystkulturstierVinterturer (Eget punkt i hovedmenyen) ║ Festningsmarsjen Oscarsborg