Frogn på langs

Andre søndag i september – En kulturell turmarsj for hele familien

Turen går gjennom vekslende skog- og kulturlandskap via historiske plasser i Frogn, og er en fin mulighet til å gjøre seg kjent i vår flotte kommune. Det blir servert drikke fra de fem mellomstasjonene. Vi anbefaler likevel at du tar med egen drikke og matpakke, det blir mange kilometer for dem som vil gå hele turen. Det er som nevnt en åpen klasse for dem som vil løpe på tid. Alle som deltar får en premiering. I tillegg får de som har deltatt fem ganger fem års deltakerpins. De som løper, bør ta med tørt skift, dette merkes i sekker og kjøres fra Ramme til Stupinn. /28 km 6 timer

Fellesstart alltid 2. søndag i september, klokken 10:00. Buss fra Drøbak (Seiersten) kl. 08.30 til Ramme. Det er også mulig å kjøre egen bil til Ramme.

På Ramme er det god parkeringgsplass. Det går minibusser i skytteltrafikk fra alle mellomstasjoner og tilbake til Drøbak eller Ramme gård. Transporten tilbake fra Stupinn til Ramme gård har avgang fra Stupinn hvert 30. minutt.

Løpsgruppene starter først
For løpsgruppene er det 10, eller 28 km på tid! Tørt tøy pakkes i merkede plastsekker ved start og kjøres til målområdet. Bussretur til Drøbak eller Ramme gård.

Marsjgruppa
De som går, kan velge å avslutte turen på 5, 10, 15, 19, 23 eller 28 km. Løypa er skiltet med mye historikk og stedsnavn. Turboka fra FV vil fungere utmerket som en guide underveis. Den kan kjøpes i startområdet til introduksjonspris. For dem som går hele distansen, ender turen på Stupinn ved grense Nesodden.
Turen går gjennom vekslende skog- og kulturlandskap via historiske plasser i Frogn, og er en fin mulighet til å gjøre seg kjent i vår flotte kommune.

Det blir servert drikke fra de fem mellomstasjonene. Vi anbefaler likevel at du tar med egen drikke og matpakke, da det blir mange kilometer for dem som vil gå hele turen.

Det er som nevnt en åpen klasse for dem som vil løpe på tid. Det er enkel premiering ut over deltakermerke og marsjmerke.

De som løper, bør ta med tørt skift. Dette merkes i sekker og kjøres fra Ramme til Stupinn.

Sikkerhet
Det kan bli gitt førstehjelp på mellomstasjonene. I infopakken du mottar når du henter startnr, finner du en telefonliste til arrangørstaben + nødnummer. Trenger du hjelp, kan du ringe eller spørre én av personalet (iført refleksvest).

ANDRE TURFORSLAG
Kyst til kystTurer i Frogn: Søndre FrognMidtre FrognNordre FrognHåøyaKystkulturstierVinterturer (Eget punkt i hovedmenyen) ║ Festningsmarsjen Oscarsborg