Tursamarbeid med Frivilligsentralen

Frognmarkas Venner samarbeider med Frivilligsentralen om dagsturer på onsdager vår og høst. Turledere er Veronica Hove/Frivilligsentralen og Grete Tanberg/Frognmarkas Venner. Turene har varierende lengde og vanskelighetsgrad, og etappene legges til Frogn og omegn. Turene er populære, så vær ute i god tid med påmelding.

For alle turene gjelder:
Ta med mat og drikke.
Kart deles ut.
Husk godt skotøy.

Påmelding mobil: 99530438 eller mail: veronica.hove@online.no


Turer vår 2022–2

PDF dokument vårens turer, kan lastes ned her

18. mai: Vardåsen syd på Hurum
Felleskjøring fra gamle Rema kl. 10 til Tofte. Det er en bratt oppstigning opp fra boligområdet til Tofteåsen. På toppen flott furuterreng og fantastisk utsikt, videre rundt nordenden av Vardåsen, forbi Striglevannet, over demningen syd i vannet og opp til furuhøyden 226 og ned grusveien tilbake til Tofte.
Gåtid: 3/4 timer (9 km)

1. juni: Håøya
Tur over toppen av Håøya med blomstrende Ramsløk og nyutsprungne løvtrær.
Tur 1: fra Ormeleia på sørøstenden til nordspissen ved Djupbukta og tilbake.
Tur 2: fra Ormeleia til campingområdet ved Håøyabukta og retur til Ormeleia eller vente på campingområdet på båtskyss tilbake.
Tur 3: Som tur 1 til Djupbukta, men båtskyss fra campingområdet.
Start kl.10 ved Gylteveien 29 og derfra båtskyss over fjorden. Maks: 20 stykker.
Gåtid: 6, 4 og 2 timer

15. juni: Eikeskogen på Røer gård
Felleskjøring fra gamle Rema kl. 10 til Solbergbråten. Vi går igjennom Eikeskogen til Røer Gård og fra Bjørnestein til Bekkbråten til To Gård, til nedre Totjernet, forbi Jonsrud og tilbake til Røer Gård.
Gåtid: 2,5 timer


ANDRE TURFORSLAG
Frogn på langsKyst til kystTurer i Frogn: Søndre FrognMidtre FrognNordre FrognHåøyaKystkulturstierVinterturer (Eget punkt i hovedmenyen)• Festningsmarsjen Oscarsborg