Tursamarbeid med Frivilligsentralen

Frognmarkas Venner samarbeider med Frivilligsentralen om dagsturer på onsdager vår og høst. Turledere er Veronica Hove/Frivilligsentralen og Grete Tanberg/Frognmarkas Venner. Turene har varierende lengde og vanskelighetsgrad, og etappene legges til Frogn og omegn. Turene er populære, så vær ute i god tid med påmelding.

For alle turene gjelder:
Ta med mat og drikke.
Kart deles ut.
Husk godt skotøy.

Påmelding mobil: 99530438 eller mail: veronica.hove@online.no


Turer høst 2021

PDF dokument høstens turer, kan lastes ned her

25. august:Krokstrand
Vi har felleskjøring fra Rema 10.00 til Hvitsten. Vi går kyststien til Emmerstadbukta og deretter gjennom skogen til gårdene Vestre Torp og Tørfest før vi går til Krokstrand. Returen går over Skjellvika, Emmerstad og Hvitsten.
Gåtid 3,5–4 timer

1. september: Sønderstøa
Felleskjøring fra Rema 10.00 til P- plassen på Fagerstrand. Vi går Maristien til Sønderstøa. Derfra går vi til Digerud gård og gamle Hallangveien tilbake til Fagerstrand.
Gåtid: 2,5–3timer

15. september: Bjørnåsen på Hurum
Felleskjøring fra Rema 10.00 til Grønsand på Hurum. Vi går over Bjørnåsen til Stikkvannet. Dette skal utforskes mer når tunellen åpner.
Gåtid: 3 timer

29. september: Tomåsan
Felleskjøring fra Rema 10.00 til Fjell på Nesodden (Midtveien). Vi går fra Fjell, over gaupefjell, forbi Totjern og rundt Tomåsan.
Gåtid: 3,5 timer


ANDRE TURFORSLAG
Frogn på langsKyst til kystTurer i Frogn: Søndre FrognMidtre FrognNordre FrognHåøyaKystkulturstierVinterturer (Eget punkt i hovedmenyen)║ Festningsmarsjen Oscarsborg