Tursamarbeid med Frivilligsentralen

Frognmarkas Venner samarbeider med Frivilligsentralen om dagsturer på onsdager vår og høst. Turledere er Veronica Hove/Frivilligsentralen og Grete Tanberg/Frognmarkas Venner. Turene har varierende lengde og vanskelighetsgrad, og etappene legges til Frogn og omegn. Turene er populære, så vær ute i god tid med påmelding.

For alle turene gjelder:
Ta med mat og drikke.
Kart sendes ut på mail.
Husk godt skotøy.

Påmelding mobil: 99530438 eller mail: veronica.hove@online.no


Turer høst 2020

PDF dokument høstens turer, kan lastes ned her

21. oktober: Bonn til Brevik
Felleskjøring fra Rema kl.10 til Bonn. Vi går den blå stien til Siristolen og over til Bøhlergårdene, videre til Bøhlerhuken og gården Fuglesang og stien til Brevik. Tilbaketuren Fugelsangveien til Krams og tilbake til Bonn.
Gåtid 3 timer

4. november: Stubberud til Oppegårdstjernet
Felleskjøring fra Rema kl.10 til P plassen ved Stubberud. Vi går til krysset ved Bjerkebråten, langs Breimåsan og stopper ved Oppegårdstjernet. Vi går tilbake på østsiden av Breimåsan, forbi Krøkle og tilbake til Stubberud.
Gåtid: 3 timer

18. november: Agnormåsan
Felleskjøring fra Rema kl.10 til Digerud Grendehus. Derfra går vi en runde i område Agnormåsan.
Gåtid: 2 timer

2. desember: «Fjøset»
Felleskjøring fra Rema kl.10 til Dalbanen. Vi går til Bølerhuken og videre over Bølerbråtan til Knardalveien. Vi stopper på gården «Fjøset» der Toril vil servere suppe (125 kr.). Turen tilbake går over Fuglesangåsen eller sti fra Knardal brygge til Brevik. Maks 20 personer.
Gåtid: 3 timer


ANDRE TURFORSLAG
Frogn på langsKyst til kystTurer i Frogn: Søndre FrognMidtre FrognNordre FrognHåøyaKystkulturstierVinterturer (Eget punkt i hovedmenyen)║ Festningsmarsjen Oscarsborg