Tursamarbeid med Frivilligsentralen

Frognmarkas Venner samarbeider med Frivilligsentralen om dagsturer på onsdager vår og høst. Turledere er Veronica Hove/Frivilligsentralen og Grete Tanberg/Frognmarkas Venner. Turene har varierende lengde og vanskelighetsgrad, og etappene legges til Frogn og omegn. Turene er populære, så vær ute i god tid med påmelding.

For alle turene gjelder:
Ta med mat og drikke.
Kart deles ut.
Husk godt skotøy.

Påmelding mobil: 99530438 eller mail: veronica.hove@online.no


Turer vår 2021

PDF dokument vårens turer, kan lastes ned her

2. juni: Tur i skogen på østsiden av Årungen
Felleskjøring fra gamle Rema kl.10 til ro-stadion ved Årungen. Vi går i vakker løvskog med mye fuglesang, gjennom Syverudskogen, forbi den største fossen i Ås og gården Dylterud. Deretter kommer vi ned til Årungen der vi stopper og spiser før vi returnerer til ro-stadion.
Gåtid 1,5–2 timer

9 juni: Kyststien fra Nærsnes til Sætre
Felleskjøring fra gamle Rema OBS kl. 09.30. Vi kjører til Sætre der vi tar bussen 10.12 til Nærsnes. Vi går kyststien tilbake forbi Ramton, Høvikskogen, Båtstø, Åros og Sætre.
Gåtid: 4 timer (14 km)

16 juni: Toril Weiskopf fra «Fjøset» på Knardahl guider og forteller fra Utengen, Kramsveien og Liinløkka
Felleskjøring fra Rema kl. 10 til Bonn. Derfra går vi til Siristolen og der møter vi Toril. Derfra guider og forteller hun. Etterpå vil Toril servere sin gode suppe med kaffe og kringle etterpå.
Maks 20 personer. Pris kr. 150,-
Gåtid: 2,5–3 timer


ANDRE TURFORSLAG
Frogn på langsKyst til kystTurer i Frogn: Søndre FrognMidtre FrognNordre FrognHåøyaKystkulturstierVinterturer (Eget punkt i hovedmenyen)║ Festningsmarsjen Oscarsborg